A húst mossuk és szárítsuk meg. Borsozzuk és sózzuk be, majd ízesítsük kakukkfűvel. Két órára tegyük a hűtőszekrénybe. Egy serpenyőben forrósítsuk fel a zsírt, majd süssük meg benne a nyúlhús minden oldalát. Öntsünk alá vizet, és pároljuk 30-40 percig.
Kevéssel a vége előtt öntsük hozzá a vörösbort is. Ha megpuhult, vegyük ki és tegyük egy előmelegített tálba a húst. Az étkezési keményítőt keverjük simára a tejszínnel, és adjuk a hús sütőlevéhez.
A mártást ízesítsük sóval, és kissé főzzük át. A húst szeleteljük fel és öntsük le mártással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.