Elkészítés: A pulykanyakakat fűszerezem, egy serpenyőben libazsírban elősütöm, félreteszem. A zsírba beleteszem az aprított hagymákat, megdinsztelem. Hozzáadom a kockára vágott paprikát és paradicsomot, a chilipaprikát, fűszerezem, a pörköltszaft kockát is belemorzsolom. Visszateszem a pulykanyakakat, feleresztem vízzel, főzöm. Amikor már majdnem puha, öntök hozzá vörösbort.
Közben al dente megfőzöm a tésztát, leszűröm, és a vörösboros pulykaraguval tálalom, szafttal meglocsolva. Ecetes uborkával fogyasztottam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.