Elkészítés: A fazékba teszünk kevés olajat vagy zsírt, ezen megpirítjuk a szalonnát, majd az apróra vágott hagymát aranybarnára dinszteljük. A végén hozzáadjuk a darabolt fokhagymát, a felszeletelt chilipaprikát, megszórjuk ételízesítővel, borssal, őrölt köménnyel. Jöhet a kockára vágott hús, majd a pirospaprika, s ráöntjük a vörös bort. Ebben pároljuk tovább a húst, majd felöntjük vízzel, beletesszük a zöldségeket.
Közben elkészítjük a csipetkét: a tojáshoz sót keverünk, majd összegyúrjuk liszttel, hogy jó kemény tésztát kapjunk. Amikor már majdnem megfőtt a hús, belecsipkedjük a csipetkét, s készre főzzük a levest. Tálaláskor én még vágok rá chilit és petrezselymet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.