Előkészítés: A vöröskáposztát megmossuk, és vékony szálakra reszeljük. A hagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, és vékonyan felszeleteljük. Az almát megmossuk, kettévágjuk, magházát eltávolítjuk, és a húsát gyufaszálnyi csíkokra vágjuk.
Elkészítés: Összekeverjük a mézet, az ecetet, a hagymát, sóval, borssal ízesítjük, és erőteljes mozdulatokkal beledolgozzuk az olajat. Elkeverjük a káposztát az almával, a gombával, ráöntjük az öntet, és alaposan összedolgozzuk. Vajas barna kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.