Elkészítés: A zöldségeket daraboljuk fel, majd sós vízben főzzük puhára.
Ha kihűlt, turmixoljuk durvára, vagy vágjuk fel nagyon apróra.
A tojások sárgáját válasszuk el a fehérjéktől. A tojássárgákat keverjük össze a tejjel és a liszttel, sózzuk és borsozzuk meg.
A sonkát vágjuk apró kockákra. A tojásfehérjéket verjük kemény habbá.
Egy tálban keverjük össze a zöldségmixet, a zabpelyhet, a sonkát és a lisztes keveréket, majd óvatosan forgassuk bele a tojásfehérjehabot is.
A masszából kanál segítségével szaggassunk apró lepényeket forró olajba, mindkét oldalukat süssük ropogósra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.