Elkészítés: Először a krémet készítem el, mert annak hűlnie kell. A lisztet simára keverem a tejjel, hozzáadom a kókuszreszelék felét, és folytonos keveréssel sűrűre főzöm. Ha kihűlt, vaníliás cukorral ízesítem, hozzáadom a cukrot, majd elkeverem a margarinnal és a maradék kókusszal.
A tészta hozzávalóit összedolgozom annyi tejjel, hogy jó formázható masszát kapjak. 3 részre osztom, és porcukorral megszórt deszkán tepsi méretének (20x30 cm-es) megfelelő lapokat nyújtok.
Az első lapot a tepsibe helyezem, majd rákenem a krém felét, ráteszem a második lapot, rákenem a maradék krémet, végül a harmadik lappal befedem.
Gőz fölött megolvasztom a csokit az olajjal, és rákenem a sütemény tetejére. Néhány órára hütőbe teszem, majd kockára vágva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.