Előkészítés: A körethez a zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és tetszőlegesre daraboljuk.
Elkészítés: A körethez a zöldségeket megsózzuk, pici olívaolajjal megkenjük, majd 5-6 percig sütjük. Amíg sül, elkeverjük a maradék olívaolajat, ecettel, kevés borssal és vízzel. Az elkészült zöldségeket belehelyezzük a marinádba. (Ha valaki édesen szereti, tehet bele cukrot, vagy mézet is.) Félretesszük, pihentetjük, hogy jól összeérjenek az ízek. A húst megmossuk, felszeleteljük tetszőlegesen 2 vagy 4 szeletre, majd egyenletesre kiveregetjük. A zellert és az almát megtisztítjuk, és vékony metéltre vágjuk, megkenjük vele a húst. Megszórjuk a dióval, sóval és a fűszerekkel. Feltekerjük, és a hajtásnál megtűzzük. A húst megkenjük olajjal, kíméletesen legalább 15 percig forgatva sütjük, hogy átsüljön a hús, de ügyeljünk arra, nehogy kiszáradjon. Amikor elkészült felszeleteljük és a pácolt zöldségekkel tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 285 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.