Elkészítés: A pórét és a szárzellert megtisztítjuk, feldaraboljuk. Felforrósítjuk az olajat, kicsit megpirítjuk rajta a lisztet /enyhén barnás színűre/, és hozzáadjuk a darabolt pórét és a szárzeller felét. Kicsit pirítjuk, majd felöntjük a húslevessel és a paradicsomlével. Borssal, sóval és bazsalikommal ízesítjük. A levest 15-20 percig forraljuk, majd leszűrjük.
Tálaláskor a maradék szárzellert vékonyra vágva a levesbe tesszük, tetejét megszórjuk durvára tört borssal. Pirítóssal vagy grissinivel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.