Elkészítés: A brokkolit rózsáira szedem, a cukkinit 1 cm-esre felkarikázom, és a zellerszárat is fél-1 cm-esre feldarabolom.
Forró margarinon megfuttatom a zöldségeket, és vizet öntök alá. Sóval, borssal ízesítem. Fedő alatt párolom, míg a brokkoli roppanósra puhul (kb. 10-15 perc). Majd fedő nélkül hagyom elpárologni a vizet, és egy kicsit megpirítom a zöldségeket.
A zöldségekhez camembert sajtot darabolok.
Külön elkészítem az öntetet. Tejfölt, natúr joghurtot, pici ecetet és olajat összekeverek, és fűszerezem. A salátát meglocsolom az öntettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.