Elkészítés: A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, felvagdossuk: a hagymát félbe, majd szeletekre, a fokhagymát kisebb darabokra, a sárgarépát és gyökeret karikára, a zellert kockára, a petrezselyem zöldjét nem túl apróra.
Egy mély lábosban megpároljuk a hagymát és fokhagymát az olívaolajon. Amikor megüvegesedik a hagyma, beledobjuk a sárgarépát és a gyökeret, 5 percig kavargatva pirítjuk. Ezután beletesszük a paradicsomot, kavargatva főzzük tovább pár percig, majd beletesszük a zöldbabot, összeforgatjuk a többi zöldséggel, és felöntjük annyi vízzel (vagy zöldséglével), hogy éppen ellepje. Sózzuk, borsozzuk, belemorzsoljuk az oregánót, megkavarjuk. Kb. 20 percig főzzük (vagy amíg a zöldbab megpuhul).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.