Elkészítés: A csirkét előző este befűszerezzük a sült csirke fűszersóval és szárított bazsalikommal, kis olajjal meglocsoljuk, átforgatjuk, és lefedve 1 éjszakán át állni hagyjuk.
Másnap tepsibe tesszük, fehérbort öntünk alá, és sütőben szép pirosra sütjük.
A zöldbabot sós vízben roppanósra pároljuk, majd leszűrjük, és 2 evőkanál olajon a zúzott fokhagymável összeforgatjuk.
A bazsalikomos-boros sült csirkét a fokhagymás babbal tálaljuk, kínálhatunk hozzá burgonyapürét is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.