Elkészítés: A húst megmossuk, kicsontozzuk, bőrét lefejtjük, a húst apróra felkockázzuk. Az olajon megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát, meghintjük a pirospaprikával, rádobjuk a húst, a felkarikázott paprikát és a paradicsomot, áttört fokhagymával, sóval, borssal ízesítjük, és fedő alatt puhára pároljuk. A zöldborsót és az apróra felkockázott burgonyát külön edényben megfőzzük, levével együtt a pörkölthöz adjuk, kiegészítjük annyi vízzel, amennyi levest akarunk készíteni, felforraljuk. Behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel, vágott kaporral és borsikafűvel illatosítjuk, utánasózzuk, borsozzuk, jól összeforraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.