Előkészítés: A zsírszalonnát apró kockákra vágjuk, és lábasban kisütjük. A megpirult tepertőt szűrőkanállal kiemeljük és félretesszük. A csirkemájat megtisztítjuk. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk. A csirkemájat, a hagymát és fokhagymát a visszamaradó zsírban kb. 15 perc alatt megsütjük. Ezután a tűzről lehúzzuk, belekeverjük a pirospaprikát, megsózzuk, megborsozzuk. Kissé hűlni hagyjuk. A hideg hagymás májat ledaráljuk vagy merülőmixerrel pépesítjük. A félretett tepertőt és a zölborsot beleforgatjuk. Jól lehűtjük, de közben néhányszor megkeverjük, nehogy a zsír kicsapódjon belőle. Amit nem használunk el, kisebb adagokba csomagolva a mélyhűtőben tárolhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.