Előkészítés: A zsírszalonnát apró kockákra vágjuk, és lábasban kisütjük. A megpirult tepertőt szűrőkanállal kiemeljük és félretesszük. A csirkemájat megtisztítjuk. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk. A csirkemájat, a hagymát és fokhagymát a visszamaradó zsírban kb. 15 perc alatt megsütjük. Ezután a tűzről lehúzzuk, belekeverjük a pirospaprikát, megsózzuk, megborsozzuk. Kissé hűlni hagyjuk. A hideg hagymás májat ledaráljuk vagy merülőmixerrel pépesítjük. A félretett tepertőt és a zölborsot beleforgatjuk. Jól lehűtjük, de közben néhányszor megkeverjük, nehogy a zsír kicsapódjon belőle. Amit nem használunk el, kisebb adagokba csomagolva a mélyhűtőben tárolhatjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.