Előkészítés: A halat hagyjuk felengedni. A zöldbors-szemekről a páclevet alaposan lecsepegtetjük. A petrezselymet megmossuk, felaprítjuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, a halszeleteket lisztbe forgatjuk, és az olajban közepes lángon pirosra sütjük. Közben csak egyszer fordítjuk meg, óvatosan, nehogy összetörjük. A zsályával és csipetnyi sóval ízesítjük. Megöntözzük 4 evőkanál konyakkal, és hagyjuk elpárologni. Hozzáadjuk a zöldborsot és a fehérbort. Erős lángon addig főzzük, amíg a bor fele elpárolog. Ráöntjük a maradék 2 evőkanál konyakot, és megszórjuk a petrezselyemmel. Tálra rendezzük, és a visszamaradt levével megöntözve tálaljuk. Párolt rizst kínáljunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.