Elkészítés: A csirkét feldaraboljuk, megmossuk, megszárítjuk, és citromlével bedörzsöljük. A szalonnát vékony szeletekre vágjuk, jó ropogósra sütjük, kiszedjük a zsírból, és a zsiradékban megpirítjuk a húst. Párolólábasba tesszük, 1/4 liter forró vizet öntünk rá. Lefedjük és megpároljuk. Közben a rozmaringot, a zúzott fokhagymát, a sót, a borsot összevegyítjük. Nagyon kevés vízben felodunk egy leveskockát, amihez hozzáadjuk az előbbi fűszerek egyvelegét, összekeverjük, és a húshoz adjuk, a levet ízesítve.
Meghámozzuk a hagymát, megtisztítjuk a gombát. Mindkettőt megpirítjuk a szalonnazsírban. A mélyhűtött borsót szitában megmosva felengedjük. Hozzáadunk mindent a húshoz, együtt összepároljuk, ha kész, besűrítjük a levet a vajjal összekevert liszttel. 10 percig rotyogtatjuk még, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.