Előkészítés: A zöldborsót kevés vízben néhány perc alatt puhára főzzük, majd leszűrjük. A kaprot leöblítjük, apróra vágjuk.
Elkészítés: A majonézt simára keverjük a kefirrel, pikánsra fűszerezzük a mustárral, a cukorral, a citromlével, sóval, csöppnyi őrölt fehérborssal, a kaporral. A majonézbe forgatjuk a borsót, a lecsöpögtetett rákot, és behűtve kínáljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 510 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.