Elkészítés: A hagymát nagyon vékony csíkokra vágjuk, én uborkaszeletelővel szoktam, így kellőképp vékony. :D Kevés olajon üvegesre pároljuk egy kis borssal és sóval. A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, a hagymára tesszük, nagyon pici vízzel és ételízesítővel megpároljuk a húst. Ha megfőtt, hozzáadjuk a borsót és annyi vizet, amennyi levet szeretnénk (de ne túl sokat!). Ha a borsó is megfőtt, jöhet egy kevés mustár, enyhén savanykás legyen, majd a tejföl. Egyet forralunk még rajta, és tálalhatjuk is hasábburgonyával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.