Előkészítés: A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A zöldfűszereket megmossuk, a bazsalikomleveleket egybehagyjuk, a petrezselymet közepesre vágjuk. A borsót lecsepegtetjük, levét félretesszük. A sajtot lereszeljük.
Elkészítés: A rizst a csomagoláson olvasható előírás szerint megfőzzük. Közben az olajat megmelegítjük, a hagymát üvegesre pároljuk benne. Hozzáadjuk a borsót, a rizst, felöntjük a borral. Erős tűzön, kevergetve elpárologtatjuk, sózzuk, borsozzuk. Hozzákeverjük a bazsalikomot és a petrezselymet, és kb. 2 percig még együtt pároljuk. Ha túl száraznak tűnne, a zöldborsó levéből keveset hozzáöntünk. Tálalás előtt rámorzsoljuk a vajat, és meghintjük a reszelt sajttal, és forrón kínáljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 530 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.