Elkészítés: Az olívaolajat felforrósítjuk, a borjúlábat elősütjük. A kockára vágott zöldséget és a hagymát, a fokhagymát a vajon megpároljuk, fehérborral felöntjük. A lábszárszeleteket lecsepegtetjük, a párolt zöldséghez tesszük a paradicsommal együtt. Ráöntjük a húslevest, sózzuk, borsozzuk, és középmeleg sütőben (kb. 175 fok) 1,5 órán át pároljuk. Apróra vágott petrezselyemmel és reszelt citromhéjjal tálaljuk. Sáfrányos rizottó vagy tészta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.