Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, kis darabokra vágjuk. Kevés vízben puhára főzzük. Először a répát, majd a krumplit, végül a brokkolit tesszük a vízbe, a megszokott ételízesítőnkkel ízesítjük. Ha elkészült, a zöldségeket leszűrjük.
A hagymát és a fokhagymát az olajon megpároljuk, majd óvatosan beleforgatjuk a zöldségeket.
A húst megmossuk, félbevágjuk, és bevágjuk úgy, hogy tölthető legyen. Az elkészített zöldséggel megtöltjük a csirkemelleket, sóval, fehérborssal fűszerezzük, baconbe tekerjük, közben 1-1 zsályalevelet közé csúsztatunk.
Margarinnal kikent tepsibe tesszük a húst, ráöntjük a narancsok levét, letakarjuk fóliával. 200 fokon 30 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és pirosra sütjük.
A húst kiszedjük, a pecsenyelevet a tejszínnel összeforraljuk.
A húst felszeleteljük, burgonyapürével és a mártással kínáljuk. Hidegen is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.