Elkészítés: A felforrósított olajon az apróra vágott hagymát üvegesre pároljuk, hozzáadunk ízlés szerint kevés fűszerpaprikát, majd a karfiol kivételével a zöldségeket és a kockára vágott csirkemellfilét. Átpirítjuk, vigyázva, hogy a paprika ne égjen meg, és felengedjük vízzel. Amikor zöldségek már félig megfőttek, hozzáadjuk a kis rózsákra szedett karfiolt. Végül a tejföllel elkevert liszttel behabarjuk, a petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Energia: 928 kJ/222 kcal
Szénhidrát: 16,5 g
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.