Elkészítés: A húst vékony csíkokra vágjuk. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával és mustárral fűszerezzük, majd félig megpirítjuk.
A cukkinit és a paprikákat csíkokra vágjuk, és forró olajon félig megpirítjuk.
Hozzáadjuk a húscsíkokhoz, és az egészet összesütjük, végül megszórjuk petrezselyemmel. A kifőtt, hideg tésztával összekeverjük.
Az öntethez a natúr joghurtot az olajjal simára keverjük, sóval, borssal, aprított petrezselyemmel ízesítjük, majd összeforgatjuk a tésztával.
Kicsit állni hagyjuk, hogy íz ízek összeérjenek, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.