Elkészítés: A húst felszeleteljük és kiklopfoljuk, mintha rántott szeletet készítenénk. A hagymát és a többi zöldséget apróra vágjuk. A hagymát a zsíron aranysárgára pirítjuk. Rátesszük a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk és megpároljuk. Kicsit maradjon ropogós (ress).
Mikor kész, hagyjuk kicsit hűlni. Ráütünk 1 tojást, és jól összekeverjük, majd beletekerjük a kivert hússzeletekbe. Kizsírozott tepsibe rakjuk, és letakarjuk alufóliával.
Előmelegített sütőben kb. 45 perc alatt készre sütjük. Az utolsó 10 percben levesszük a fóliát, hogy szép piros legyen a teteje. Kicsit hűlni hagyjuk, és szeleteljük.
A rizst előírás szerint elkészítjük. A hagymát apróra vágjuk, és a zsíron üvegesre pirítjuk. A gombát felszeleteljük, és a hagymás zsíron megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk, és összekeverjük a rizzsel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.