Elkészítés: Ezt az ételt wokban készítem, de serpenyőben is megoldható.
Tehát veszem a wokot, belepakolom a felkockázott padlizsánt, tököt, cukkinit, és kevés olíván sütögetem. Közben kavargatni kell, le ne égjen. Hozzáteszem a fokhagymát, a fűszereket, az olíva- és kapribogyót, kicsit megszórom csípős szósszal. Amikor a zöldségek majdnem átsültek, hozzáteszem a felkozkázott paradicsomot. Azért csak később, hogy ne süljön teljesen szét. Megszórom kevés parmezánnal, hozzákeverek egy evőkanál paradicsomsűrítményt. Ha minden átsült, leveszem a tűzről. Melegen köretként, hidegen salátaként is fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.