Elkészítés: Az összes zöldséget egyforma kockára vágom, külön-külön. A padlizsánt besózom, szürőre teszem 10 percre, hogy a keserű leve kijöjjön. A hagymát olajon megfuttatom, hozzáadom a fokhagymát, egyet keverek rajta, majd ráöntöm a paradicsomot /mindkettőt/, és kb. 10 percet főzöm, majd a paprika következik, végül a cukkini és a padlizsán. Nem kell szétfőzni a zöldségeket!! Közben kifőzöm a nudlit, leszűröm, és a zöldséges szószba öntöm. Megszórom reszelt sajttal, tetejét bazsalikommal díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.