Előkészítés: A tésztafőzéshez vizet forralunk. A gombát megtisztítjuk, és vékonyan felszeleteljük. A cukkínit megmossuk, hosszában kettévágjuk, és a gombához hasonlóan felszeleteljük. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk a vajat, megpároljuk benne a hagymát, hozzáadjuk a gombát és a cukkínit, és 10 percig pirítjuk. A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint kifőzzük (nem túl puhára), leszűrjük, lecsepegtetjük. A gombához keverjük a gombakrém-levesport, 3 dl vizet, és felforraljuk. A sajtot apró darabokra vágjuk, a szószhoz keverjük, és hagyjuk elolvadni. Végül a petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk, és a szószhoz adjuk. A tésztát összeforgatjuk a szósszal, és tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 571 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.