Előkészítés: A tésztafőzéshez vizet forralunk. A gombát megtisztítjuk, és vékonyan felszeleteljük. A cukkínit megmossuk, hosszában kettévágjuk, és a gombához hasonlóan felszeleteljük. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk a vajat, megpároljuk benne a hagymát, hozzáadjuk a gombát és a cukkínit, és 10 percig pirítjuk. A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint kifőzzük (nem túl puhára), leszűrjük, lecsepegtetjük. A gombához keverjük a gombakrém-levesport, 3 dl vizet, és felforraljuk. A sajtot apró darabokra vágjuk, a szószhoz keverjük, és hagyjuk elolvadni. Végül a petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk, és a szószhoz adjuk. A tésztát összeforgatjuk a szósszal, és tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 571 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.