Elkészítés: Először a húst megmosom, majd apró kockákra felvágom. Egy kis olajon megpirítom, ízlés szerint befűszerezem a barbecue fűszerkeverékkel vagy tetszés szerinti más fűszerkeverékkel. Sózni csak akkor kell, ha a fűszerkeverékben nincs só. Ezután egy kicsi vizet öntök alá, és hagyom, hogy puhára párolódjon.
Eközben egy tálban a tejfölt, a gulyáskrémet, a zöldfűszereket kikeverem. A zöldségeket összevágom és a kukoricával egy tálban összekeverem. Amikor a hús kész van, lehet is tállalni.
Egy tortilla lepényt kiterítek, megtöltöm középen a hússal és a zöldségekkel, majd meglocsolom a tejfölös szósszal. Először egyik oldalát felhajtom, majd a rá merőleges másik két oldalt is behajtom, így kapok egy kis tölcsért.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.