Előkészítés: Felforralunk fél liter vizet. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A húst megmossuk, borssal bedörzsöljük. A bőrt éles késsel bekockázzuk. A bőrével lefelé egy tepsibe fektetjük, ráöntjük a forró vizet, és a sütőben kb. 30 percig sütjük. Közben megtisztítjuk a zöldségeket, és nem túl apróra összevagdaljuk. A fél óra letelte után a hús köré szórjuk. Alkalmanként meglocsoljuk a pecsenyelével, és további 30 percig sütjük. A szójaszószt összekeverjük a mézzel. A sütőt lekapcsoljuk 180 fokra (gázsütő 2. fokozat). A húst többször megkenegetjük a mézes szójaszósszal, és még kb. 30 percig sütjük.
Burgonyagombóccal és almás káposztasalátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.