Elkészítés: A lisztet pici sóval, a tojással és a margarinnal összegyúrom, jó vékonyra kinyújtom, félreteszem. A zöldségeket megpárolom, kivéve a cukkinit! Annak mindkét oldalát egy serpenyőben hirtelen megsütöm.
A tésztát 4 részre osztom, és darabonként egy-egy hosszú szárú trapézt formázok belőlük. A tészták közepére helyezem a megpárolt zöldségeket és a cukkinit, megszórom egy kevés reszelt parmezánnal, majd tölcsér formájúra feltekerem a tésztákat. Ezután kikent tepsibe teszem, és 25-30 perc alatt készre sütöm. A főzőtejszínt felmelegítem, hozzáadom a sajtkrémet, csomómentesre keverem, közben felforralom.
A tányérra helyezett sült, töltött tésztákat jól meglocsolom vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.