Előkészítés: A pulykamellet megmossuk, megtörölgetjük, és kis kockákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, megmossuk és felszeleteljük. A paprikát és a petrezselymet megmossuk, és apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük. Egy nagy, tűzálló formát kikenünk olajjal.
Elkészítés: A tésztát 5 percig sós vízben főzzük, majd leszűrjük, és alaposan lecsöpögtetjük. Hozzákeverjük a gombát és a borsót. A húst forró olajban 7 percig pirítjuk, néha megkeverjük. Sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a paprikát, és további 3 percig pároljuk, majd hozzákeverjük a tésztához. A tejföllel összedolgozzuk a petrezselymet és a sajtot, hozzáadjuk a tésztához, sóval, borssal ízesítjük, majd a formába öntjük. A hideg sütőbe tesszük, és 200 fokon kb. 45 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.