Előkészítés: A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, 6 cm hosszú és 2-3 mm vastag csíkokra vágjuk. A zellert vékonyra szeleteljük, a gombát félbe vagy cikkekre vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk. A tofut 4 cm hosszú, ceruzavastag rudakra vágjuk.
Elkészítés: A körethez a rizst a csomagon olvasható utasítás szerint puhára pároljuk. Felforrósítjuk az olajat, rátesszük a sárgarépát, 1-2 percig pirítjuk, majd beletesszük a többi zöldséget is. Vigyázzunk, hogy a zöldségek piruljanak és ne főjenek. Rátesszük a gyömbért, borsot, a fokhagymát és 2-3 percig összepirítjuk. Beleöntjük a paradicsomlevet, a szójaszószt, és megsózzuk. A tofut is beletesszük, óvatosan összekeverjük, és összemelegítjük. A rizzsel tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 762 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.