Előkészítés: A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, 6 cm hosszú és 2-3 mm vastag csíkokra vágjuk. A zellert vékonyra szeleteljük, a gombát félbe vagy cikkekre vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk. A tofut 4 cm hosszú, ceruzavastag rudakra vágjuk.
Elkészítés: A körethez a rizst a csomagon olvasható utasítás szerint puhára pároljuk. Felforrósítjuk az olajat, rátesszük a sárgarépát, 1-2 percig pirítjuk, majd beletesszük a többi zöldséget is. Vigyázzunk, hogy a zöldségek piruljanak és ne főjenek. Rátesszük a gyömbért, borsot, a fokhagymát és 2-3 percig összepirítjuk. Beleöntjük a paradicsomlevet, a szójaszószt, és megsózzuk. A tofut is beletesszük, óvatosan összekeverjük, és összemelegítjük. A rizzsel tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 762 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.