Elkészítés: Én minden húst, ha idő engedi 1 éjszakával felhasználás előtt be szoktam pácolni. Egy kis edényben mustárt, sót, borsot, kevés olívaolajat és fokhagymát összekeverek. A csirkemellet apró kockákra/csíkokra vágom, egy zárható edénybe helyezem. Ráöntöm a mustáros pácot, és alaposan össze keverem, hogy a húsok minden részére kerüljön. Állni hagyom 6-7 órát.
Serpenyőben kevés olívaolajon aranybarnára sütöm a csirkét. A zöldségeket tetszőlegesen felaprítom.
A tortilla lapot előírás szerint előkészítem. Közepére egy sávba helyezek a zöldségekből és a csirkehúsból, majd összehajtogatom a tortillát, tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.