Elkészítés: A megtisztított és felkockázott patiszont kevés olívaolajon kevés sóval megpárolom. Amikor már félig puha, hozzáadom a szintén megtisztított, felkarikázott cukkinit, majd még 20 percig párolom. Amikor már levet eresztett hozzáteszem a paradicsomot és a paprikát, amit előtte szintén felszecskáztam. 10-15 perc párolás után megszórom majorannával /vagy bazsalikommal/, szerecsendióval, és ízlés szerint minimális sóval. Amikor a paprika megfonnyadt, leveszem a tűzről, jól összekeverem a zöldségeket, rászórom a reszelt sajtot, és hagyom kihűlni. Hidegen nagyon jó! Lehet még hozzátenni hagymát, illetve tejfölös öntetet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.