Elkészítés: A megtisztított, apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát olajon ledinszteljük.
A megmosott, szeletelt gombát hozzáadjuk, só, bors, majoránna fűszerezéssel lepároljuk, félretesszük.
Az apróra vágott zöldségeket sós vízben
(csontlében) feltesszük főni, félfővésnél hozzáadjuk a zöldborsót, a végén egy forrásig a kukoricát. Ezután leszűrjük és félretesszük.
A tejbe áztatott zsemléket jól kicsavarjuk, keverőtálba tesszük, ráütjük a tojásokat, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, a párolt gombát, a fűszerpaprikát, az ételízesítőt, a zöldségeket, ha kell, még fűszerezzük, és jól összedolgozzuk. (Nem gyúrjuk túlságosan!) Ha kell, zsemlemorzsával dúsítjuk.
Vizes kézzel az egészből rudat formázunk, a tetejére szórhatunk kevés morzsát. Kikent tepsiben, előmelegített sütőben 150 fokon készre sütjük.
Szeletekre vágjuk, köretként burgonyapürét és zellersalátát adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.