Elkészítés: A megtisztított szárnyashúst tűzdeljük meg vékonyra vágott szalonnával. Belsejét bedörzsöljük sóval, zsályával, borssal, majd belehelyezünk 2
megmosott almát, 1 citromot és 2 gerezd tisztított fokhagymát.
A húst tepsibe helyezzük, meglocsoljuk
felforrósított zsírral, azután lassú tűzön, gyakran locsolgatva sütjük szép pirosra. A megtisztított almát vágjuk 4 részre, és rakjuk a szárnyas köré, süljön együtt a pecsenyével.
A sört keverjük el a mézzel, majd az utolsó fél órában ezzel kenegessük a pecsenyénket, és akkor gyönyörű aranybarna színt kap.
Köretként burgonyapürét adhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.