Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük sóval és rozmaringgal ízesített vízben. Leszűrjük, hagyjuk kissé hűlni, a héját eltávolítjuk, és karikákra vágjuk.
Egy mélyebb tűzálló tálat olajjal kikenünk, és a burgonyát, a karikára vágott keménytojást meg a kolbászt rétegezzük, minden rétegre teszünk zsályát, rozmaringot és kevés reszelt sajtot. A felső réteg burgonya legyen, melyre ráöntjük a tejföl, joghurt és 1 dl víz keverékét, majd bőven megszórjuk reszelt sajttal, ízesítjük aprított zsályával, rozmaringgal.
Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt piros és ropogós nem lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.