Elkészítés: Egy fazékban felhevítem az olívaolajat, megkaramellizálom rajta a cukrot, rádobom a centis darabokra felkockázott karalábét, alaposan lepirítom, folyamatosan kevergetve. Meghintem a liszttel és az apróra vágott petrezselyemzölddel, sózom, borsozom, tovább pirítom, majd felöntöm a húslével, megfőzöm.
Amíg a leves fő, habosra keverem a vajat a tojással, sózom, és csomómentesre keverem annyi liszttel, amennyit felvesz. A kész levesbe szaggatom egy kiskanállal.
Kissé lehűtve tálalom, én azonban hidegen, jól összeérve szeretem a legjobban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.