Elkészítés: Az élesztőt felfuttatjuk, majd a hozzávalókból tésztát gyúrunk. Egy tepsit kivajazunk, a tésztát három részre osztjuk, lisztezett deszkán dolgozunk, mert így a lapok nagyon vékonyak lesznek. Az első lapot behelyezzük a tepsibe, megkenjük baracklekvárral, megszórjuk a cukrozott dióval. Erre kerül a második lap, amit ismét megkenünk lekvárral és megszórunk diós keverékkel, majd erre jön a harmadik lap. Előmelegített, de nem forró sütőben, lassan, 150 fokon kb. 35 percig sütjük. Ha készen van és kihűlt, ellenőrizzük, hogy a szélei nem sültek-e meg, és ha kell, körbevágjuk. Ezután rásimítjuk a csokimázt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.