Elkészítés: Szűzünket felérmézzük, gyengéden megveregetjük, sózzuk, borsozzuk. A szalonnát felcsíkozzuk. Szeleteinket feltekerjük, majd pár szalonnacsíkkal összetűzzük.
Előveszünk egy testhezálló serpenyőt, olajat hevítünk benne, hirtelen elősütjük a tekercseket, nyakon öntjük a vörösborral, és fedő alatt puhára pároljuk.
Közben sem tétlenkedünk, hanem egy kis lábaskában világos rántást készítünk. Beletesszük a reszelt vöröshagymát, elkeverjük a paprikával, majd felöntjük az erőlevessel. Simára főzzük.
A készre párolt tekercseket kivesszük, és a visszamaradt párolólevet felöntjük a paprikás mártással, és jól összeforraljuk. Visszatesszük bele a roládokat, még egyszer átforraljuk, és már tálalhatjuk is.
Körítsük házi tarhonyával, adjunk mellé friss kenyeret és egy jóképű merlot-t.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.