Elkészítés: Előkészítjük a hozzávalókat, a zöldségeket megtiszítjuk és kockára vágjuk, a zúzát alaposan megmossuk.
A hagymát dinsztelni kezdjük az olajon, apránként hozzáadjuk a zellert, a zúzát, a sárgarépát, majd a pritaminpaprikát. Folyton kevergetjük, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük 2,5 l vízzel, és puhára főzzük. A vége fele hozzáadjuk a krumplit is, lestyánecettel ízesítjük.
Ízlés szerint megszórhatjuk zöldpetrezselyemmel. Aki szereti, tálalhatja tejföllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.