Klasszikus stíriai metélt
Mézes-mustáros csirkemell
Az eredeti Baklava
Almás pite - a hagyományos recept
Vadas marha
Madártejszelet
A legjobb palacsintatészta
Mirinda-szelet
Körömpörkölt csülökkel
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Finomfőzelék
Rakott zöldbab darált hússal
Krémes spenótfőzelék
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti
Kapros tökfőzelék virslivel
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Amerikai almás pite sós karamellel
Mazsola

Receptek mazsola hozzávalóval

Leírás

A mazsola kötelező hozzávalója megannyi finom süteménynek, a madártejnek, a vargabélesnek, a mazsolás kalácsnak, a gyümölcskenyérnek, a Gundel palacsintának, a somlói galuskának, a bejglinek, a flódninak, és ezen túl még megannyi túrós, diós, valamint mákos süteménynek. A mazsola nem más, mint aszalt szőlő, aminek elkészítéséhez leginkább magtalan szőlőfajtákat használnak. A mazsolának körülbelül negyedannyi nedvességtartalma van, mint a friss szőlőnek.

Mikor vedd?

A mazsola a legtöbb üzletben megvásárolható, bármikor. Karácsony előtt érdemes betárazni több csomaggal is belőle.

Hogyan tárold?

A mazsola saját csomagolásában, vagy jól zárható dobozban tárolandó, száraz, hűvös helyen, napfénytől távol.
Tápérték(100 g)
296 kcal Energia
0.5 g Zsír
71.7 g Szénhidrát
2.5 g Fehérje
Mazsola receptek (1653 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.