Párizsi avagy ahogyan nagyon sokan nevezik, parizer, nagyon népszerű felvágott féleség. A leggyakrabban zsemlében sajttal, zöldségekkel szendvicsként fogyasztjuk. És tényleg nagyon finom így. De számtalan étel hozzávalója is lehet a párizsi. Belesüthetjük sós vendégváró sütikbe, gazdagíthatjuk vele a tésztaételeket, sőt vastagabbra szeletelve még ki is ránthatjuk.
Nemcsak sertéshúsból készítik, vásárolhatunk borjú- és vagy marha párizsit is. Bármelyiket vásároljuk meg, biztosan nem csalódunk.
A táblázatban megadott értékek a sertés párizsira értendők.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.