Piskóta: Felverem a tojáshabot, hozzákeverem a porcukrot, lisztet, sütőport, vajazott, lisztezett tortaformában megsütöm.Krém: a tojássárgáját kikeverem a margarinnal, porcukorral, vaníliás cukorral. Hozzákeverem a túrót. A zselatint a tejjel összekeverem, melegítem, míg el nem olvad, ne forrjon a tej. Hozzákeverem a túrókrémhez. Ráöntöm a piskótára. Hűtőbe teszem, míg megdermed.Tetejére: A túrókrémre rakom a gyümölcsöket. Elkészítem a tortazselét, ahogy rá van írva a zacskóra. Ráöntöm langyosan a gyümölcsre, Hűtőbe teszem, míg megdermed.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.