2,5 dl salsa
1 tk őrölt kömény
1 tk szárított oregánó
10 dkg reszelt Frico Gouda sajt
10 dkg reszelt Frico Mimolette sajt
2 szál zöldhagyma
30 dkg sült csirkehús
6 db tortilla lap (kb. 20 cm átmérőjű)
3 dkg olvasztott vaj
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Összekeverjük a salsát, a köményt, az oregánót, a lereszelt sajtokat és a felkarikázott zöldhagymát a csirkehússal.
Ezután a tortillalapok közepére egyenlő mennyiségben fűszeres csirkehúst teszünk. A szemben lévő oldalakat a töltelék fölé hajtjuk, majd lentről felfelé haladva feltekerjük a tortillát, és az egymásra hajtott szélekkel lefelé a tepsibe helyezzük. Megkenjük az olvasztott vajjal, és kb. 25 perc alatt aranybarnára sütjük. Ízlés szerinti feltétekkel (salsa, paradicsom, tejföl, guacamole) tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.