Rakott zöldbab darált hússal
Dubarry-csirkemell
Tárkonyos csirkeraguleves
Krémes spenótfőzelék
Babgulyás
Kínai szezámmagos csirke
Sárgaborsóleves füstölt hússal
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Mákos guba
Finomfőzelék
Csupacsokis brownie
Zsemlegombóc
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Tojásos nokedli fejes salátával
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Epres blondie
Kijevi csirkemell rizibizivel
Klasszikus kuglóf
Klasszikus grízgaluska leves
Alapételek

6 tökfőzelék recept, amit kötelező elkészítened a nyár végén

Tökfőzelék fasírttal
A tökfőzelék egy olyan klasszikus, amit nem csak a menzán, hanem otthon is szívesen esszük az év bármely szakaszában. Nyáron az igazi, hiszen csak friss tökből készítve verhetetlen igazán, de a téli időszakban is jól működik fagyasztott alapanyagból készítve.

A tökfőzeléknek is számtalan verzióját ismerjük, a feltétek kimeríthetetlen lehetőségeiről nem is beszélve. Van, aki tejfölös habarással készíti, de azok tábora is erős, akik rántással, vagy mindezek nélkül főzik. Legyen az kapros, paprikás, esetleg klasszikus, kerüljön a tetejére kolbász, fasírt, avagy egy jó pörkölt, a végeredmény isteni lesz. Következő válogatásunkban ezekre a változatokra hoztunk néhány példát, így ha kedvet kaptál hozzá, akkor a tökéletes receptet mi biztosítjuk hozzá. Ne tökölj sokat, inkább készítsd el életed legjobb tökfőzelékét.

KAPROS TÖKFŐZELÉK RÁNTÁS NÉLKÜL >>>
 

Kapros tökfőzelék rántás nélkül
Kapros tökfőzelék rántás nélkül

 

TÖKFŐZELÉK FASÍRTTAL >>>

Tökfőzelék fasírttal
Tökfőzelék fasírttal

 

KAPROS TÖKFŐZELÉK CUKKINIFASÍRTTAL >>>

Kapros tökfőzelék cukkinifasírttal
Kapros tökfőzelék cukkinifasírttal

 

TÖKFŐZELÉK CSIRKEMELL PÖRKÖLTTEL >>>

Tökfőzelék csirkemell pörkölttel
Tökfőzelék csirkemell pörkölttel

 

TÖKFŐZELÉK PIROSPAPRIKÁSAN >>>

Tökfőzelék receptje paprikásan
Tökfőzelék receptje paprikásan

 

TÖKFŐZELÉK SÜLT DEBRECENIVEL >>>

Tökfőzelék sült debrecenivel
Tökfőzelék sült debrecenivel

 

Tipp: Miután legyalultad a tököt, keverj hozzá egy kis ecetet, így szép, szálas lesz a főzelékben. Ezzel a módszerrel garantált az igazán guszta végeredmény!

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.