Dödölle - az eredeti recept
Hagymás rostélyos
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Epres blondie
Csupacsokis brownie
Kijevi csirkemell rizibizivel
Dubarry-csirkemell
Klasszikus grízgaluska leves
Rakott zöldbab darált hússal
Krémes spenótfőzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Farsangi szalagos fánk
Babgulyás
Finomfőzelék
Körömpörkölt csülökkel
Klasszikus stíriai metélt
Tárkonyos csirkeraguleves
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Alapételek

Így készül a legfinomabb birsalmasajt!

Birsalmasajt
Szögezzük le: a birsalma az ősz befőzésre termett slágergyümölcse - és szögezzük le azt is, hogy a birsalmasajt az egyik legjobb dolog, ami csak történhet vele a konyhában. Nem véletlen, hogy régóta készítik a világ számos táján, hiszen, apró kockákra vágva, dióval körítve nem csak csemegézni jó belőle, de a püspök- és gyümölcskenyerek, krémek és sütemények semmivel össze nem téveszthető ízű hozzávalója is egyben. Mutatjuk, hogyan lesz olyan, mint a nagyié!

HOZZÁVALÓK:

1 kg birsalma
500 g cukor
1 db citrom

A birsalmasajt pontos elkészítését itt találod!>>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.