Körömpörkölt csülökkel
Kínai szezámmagos csirke
Mézes-mustáros csirkemell
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mákos guba
Finomfőzelék
Klasszikus kuglóf
Kijevi csirkemell rizibizivel
Tojásos nokedli fejes salátával
Dödölle - az eredeti recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Tárkonyos csirkeraguleves
Dubarry-csirkemell
Klasszikus grízgaluska leves
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Káposztás tészta egyszerűen
Csupacsokis brownie
Alapételek

Mindmegette húsiskola - 3. rész: Így készül a ropogós, csípős csirkeszárny

csirkeszárny
Ha kíváncsi vagy, hogyan készülnek a legjobb húsos ételek, vagy miként használjuk fel az alapanyagokat, akkor jó helyen jársz, Mészáros Balázs egy igazi profit farag belőled a Mindmegette húsiskolában.

A Mindmegette húsiskola első részében egy különleges tyúkhúsleves, a második részében krémesen puha csirkemáj készült. Videósorozatunk legújabb részében pedig egy pofonegyszerű, ropogós, rubban pácolt csirkeszárny receptet hoztunk, amit pofonegyszerű összedobni. Érdemes kipróbálni!

A csípős csirkeszárnyak pontos receptjét itt találod >>>

MINDMEGETTE HÚSISKOLA - 1. RÉSZ: ÍGY KÉSZÜL A SÜTŐBEN FŐTT HÚSLEVES>>>

MINDMEGETTE HÚSISKOLA - 2. RÉSZ: ÍGY NEM LESZ KEMÉNY ÉS KESERŰ A CSIRKEMÁJ>>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.