Vadas marha
Kínai szezámmagos csirke
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Tojásos nokedli fejes salátával
Klasszikus kuglóf
Zsemlegombóc
Finomfőzelék
Mákos guba
Tárkonyos csirkeraguleves
A legfinomabb sütőtökkrémleves
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Klasszikus stíriai metélt
Epres blondie
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Hagymás rostélyos
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kapros tökfőzelék virslivel
Körömpörkölt csülökkel
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Alapételek

Mindmegette húsiskola - 6. rész: Így készül a tökéletes pulykafasírt

pulykafasírt
Ha kíváncsi vagy, hogyan készülnek a legjobb húsos ételek, vagy arra, hogy miként használd fel az alapanyagokat, akkor jó helyen jársz, hiszen egy igazi profit faragunk belőled a Mindmegette Húsiskolában. Mészáros Balázs most azt mutatja meg nektek, hogy készíthettek pulykafasírtot cordon bleu ízesítéssel.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.