A káposzta az egyik legegészségesebb zöldség, amiből többet kellene fogyasztani. A rosttartalma miatt jó hatással van az emésztésre, a benne található vitaminoknak hála pedig segít megőrizni a szellemi frissességet, a bőr egészségét, sőt a méregtelenítésben is kiveszi a részét. A káposzta sokak szerint unalmas zöldség, de olyan sokféle változata kapható a boltokban, és olyan változatos ételek készíthetők belőle, hogy mi sem unalmasabb a káposztánál!
A káposztából (legyen az kelkáposzta vagy akár kínai kel) nagyon finom rakottas készíthető. A rakott kelkáposzta ráadásul az egyik legnépszerűbb tartalmas étel, ami nemcsak finom, de több napra is elegendő főtt étel kerül a családod asztalára, ha elkészíted. Másnap ráadásul még finomabb is, amikor összeérnek az ízek és a rizs átveszi a húsos ragu fűszeres aromáját, valamint a sós-fokhagymás tejföl krémességét. Ha fokozni szeretnénk az élvezeteket, akkor a tetejére kerülhet reszelt sajt vagy akár bacon is!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Borítókép: Mindmegette
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.