Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus kuglóf
Rakott zöldbab darált hússal
Vadas marha
Mézes-mustáros csirkemell
Dubarry-csirkemell
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Hagymás rostélyos
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Klasszikus grízgaluska leves
Kapros tökfőzelék virslivel
Farsangi szalagos fánk
Kijevi csirkemell rizibizivel
Kínai szezámmagos csirke
Tojásos nokedli fejes salátával
Csupacsokis brownie
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Epres blondie
Mákos guba
Káposztás tészta egyszerűen
Bár fagyasztva egész évben kapható zöldbab, nyáron azért érdemes frissen fogyasztani. Hiszen a levestől a zöldségköreten és a rakottason át a főzelékig rengeteg finomság készülhet belőle! Íme 13 recept, amivel nem nyúlhattok mellé.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.